FAQ

Hvordan booker jeg bord?
For grupper opp til 6 personer, kan du booke bord direkte på vår hjemmeside via denne linken. Er dere flere enn 6 personer, send oss en e-post på booking@kvitnes.com så booker vi inn dere manuelt.

Hvordan kontakter jeg dere vedrørende min booking?
Du kan når som helst sende oss en mail på booking@kvitnes.com

Kan jeg ha større arrangementer på Kvitnes Gård?
Vi har et fleksibelt selskapslokale med plass til ca. 80 spisende gjester. Her kan man ha bryllup, bursdager, årsmøter, julebord, sommerfester kurs, konferanse, workshops, lanseringer, salgsmesser osv. Ta kontakt på booking@kvitnes.com så ser vi på et opplegg som passer dere.

Hvordan er det med avbestillinger?
Om du ikke kan benytte deg av deres reservasjon ta kontakt med oss så fort som mulig på booking@kvitnes.com. Dukker dere ikke opp til deres reservasjon eller avbestiller senere enn en 72 timer før, vil dere bli belastet for mat og eventuell rom.

Hvor ligger Kvitnes Gård?
Kvitnes Gård ligger ved foten av Møysalen i Hadsel innland i Vesterålen.

Hvordan kommer jeg meg til Kvitnes Gård?
Les mer ved å følge denne linken.

Hvilken type mat lager dere på Kvitnes Gård?
Det finnes ikke en lik dag og en lik meny. Foruten sukker, mel og vin prøver vi så langt det lar seg gjøre å kun bruke råvarer fra Vesterålen, Senja og Lofoten. I restauranten serverer vi kun en stor smaksmeny på tjue serveringer. Vi tilbyr også drikkepakke som harmonerer med maten. Vi har også en alkoholfri drikkepakke. Menyen vil overraske deg, du vil kjenne beundring for hva en gulrot har gjort for å bli så god og du vil dra fra Kvitnes forhåpentligvis endret.

Hvordan imøtekommer dere allergier?
Vi tar selvsagt hensyn til allergier, men vi er helt avhengige av å få beskjed minst en uke før du ankommer. Vi legger all vår omtanke i din meny, og det krever forberedelser å skape retter som harmonerer med din meny og allergier. Send oss en mail på booking@kvitnes.com

Hvor lang tid anslår dere et måltid hos dere vil ta?
En bordsetting tar rundt omkring 4 timer – så sett av kvelden. Dette er en opplevelse og ikke en middag.

Hva skjer om vi kommer for sent?
Kommer dere for sent til klokka 19:00, vil dere gå glipp av starten av matserveringen, og går da glipp av retter.

Kan jeg kjøpe gavekort hos dere?
Følg denne linken for kjøp av gavekort. Merk at gavekortet må bli brukt i løpet av ett år.

Jeg har fått et gavekort hvordan går jeg frem?
Du kan fortsatt booke via vår hjemmeside, vi trekker ikke noe når dere booker uten dere betaler på plass etter deres opphold. Vi tar kun kort info som en sikkerhet, hvis noen ikke dykker opp til sin reservasjon.
Du kan også sende oss en mail på booking@kvitnes.com slik at vi kan gjøre din booking manuelt.

Tilbyr dere barnemeny?
Nei, vi tilbyr kun en smaksmeny i restauranten. Barn er velkommen til å spise hos oss, men meny og pris er den samme. Om dere har booket et større lukket selskap, er saken en annen.

Er restauranten og overnatting rullestolvennlig?
Absolutt og det skulle bare mangle. Vi ønsker å få beskjed på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge ekstra slik at din opplevelse blir sømløs, med eller uten rullestol- booking@kvitnes.com

Er det muligheter for overnatting på Kvitnes Gård?
Vi har 15 dobbeltrom. Du kan enten booke rom samtidig som du booker bord eller send oss en mail på booking@kvitnes.com. Overnatter du hos oss, får du også servert frokost.

Når starter middagsserveringen hos dere?
Vi starter middagsserveringen klokken 19:00. Dette gjelder for alle gjestene.

Når tid er inn/utsjekk?
Vi har innsjekk fra kl 16:00 og utsjekk er etter frokost, vi slenger ikke ut noen men rundt sånn 12 tiden er de fint hvis vi får tilgang til rommene.

Har dere en spesifikk kleskode?
Overhodet ikke, ta med deg inneskotøy om du ikke vil låne raggsokker av oss. Ta gjerne kontakt om du trenger råd.om