VÅREN OG SOMMEREN PÅ KVITNES GÅRD

Etter en litt treig høst med mye smitte og en vanskelig start på året hvor vi måtte utsette åpningen en helg grunnet nasjonal skjenkestopp er vi nå endelig i gang! I år skal vi ha åpent stort sett hver eneste helg hele året. Vi skal altså ikke stenge en måned på høsten og vi håper selvfølgelig at vi slipper å stenge av andre årsaker slik som i fjor.

Fremover nå i vinter har vi åpnet torsdager, fredager og lørdager. Det er greit booket fremover, noen dager er fullbooket, men det er mulig å få seg bord og rom enkelte helger fremover.

Selv om det er snø ute, har vi nok å henge fingrene i. Vi forbereder det vi kan i åkeren for en ny vår. Akkurat nå lager vi flis av alt av kvist og greiner vi kommer over. Dette legger vi i gangene mellom radene i åkeren for å bekjempe ugress. Vi skal snart begynne å så de første frøene slik at de får en tjuvstart frem til frosten forsvinner. Vi har også startet å produsere spekemat, forske litt på osteproduksjon og bygge flere grønnsakskasser til våren. Vi driver også med oppussing av den gamle lærerboligen. Der får vi 6dobbeltrom til. Disse håper vi står klare i løpet av mars. Vi jobber også med å få lov til å begynne å brygge vårt eget øl og lage vår egen rabarbra cider.

Vi satser på at vi i løpet av mars kommer til å holde kafeen på dagtid åpen enkelte lørdager og håper på at vi får til å gjøre det noen lørdager hver måned fremover mot sommeren.

Det er naturen som
bestemmer menyen,
og naturen er
kompromissløs.

— Kjøkkensjef Halvar

MØTE, KURS OG WORKSHOP
Mandag til og med torsdager kan vi ta imot bedrifter som ønsker å arrangere møter, workshops eller kurs hos oss. Vil dere bare ha en plass å jobbe for en dag så fikser vi dere litt lunch og eventuelt middag før dere reiser hjem. Dere kan også overnatte hos oss og fortsette jobbingen dagen etterpå etter frokost. Vi har projektor og alt som trengs – til og med god mat!

PÅSKEN
Vi har åpent i påsken og det er enda noen få rom ledig. Et kjempebra tips til dere som kommer hjem til Vesterålen i påskeferien – plaser barna deres hos besteforeldre å ta dere et døgn hos oss – en perfekt liten ferie i påskeferien. Helgen etter påske tar vi selv påskeferie og stenger derfor restauranten. Vi lover at vi blir å spille påskelabyrinten på radioen til frokost.

SOMMEREN
Sommeren 2020 var over all forventing, og sommeren 2021 ser ut til å toppe den sommeren. Vi skal ha åpent 5dager i uken onsdag til og med søndag. Vi serverer kun vår smaksmeny disse dagene. Foreløpig er det kun mulig å booke rom og middag, om du ønsker å kun spise hos oss i sommer må du vente litt til med å booke dette. Mandager og tirsdager i sommer hviler vi selv og tar fri etter frokost på mandag. Onsdag til og med søndag vil vi også holde kafeen vår åpne. Da kan dere altså stikke innom, hilse på dyrene, drikke kaffe, spise kaffe, kake eller drikke saft. Når vi åpner kafeen og hvilke klokkeslett vi holder åpent har vi ikke helt bestemt oss for enda. Vi har også flytebryggen klar til sommeren, så da kan man svippe innom med båten om man vil det.


Hilsen
oss på Kvitnes Gård