EN ANNERLEDES SOMMER

Denne sommeren ble ikke som alle andre somre, men vi slenger oss rundt og tilpasser oss. I sommer vil vi ha åpent 7 dager i uken med litt forskjellige tilbud.

Juli på Kvitnes

I juli holder vi åpent onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Disse dagene serverer vi kun vår smaksmeny. Middagen starter 19:00 og varer fort 4-5 timer, og består av 20-25 serveringer. Du får ingen valgmuligheter, det er bare å lene seg tilbake og bli oppvartet av oss som jobber på gården. Vi lager mat av det som vokser rundt oss, vi bruker råvarer fra havet, gården og resten av regionen vår. Smaksmenyen koster 1550, drikke kommer i tillegg. For den aller beste Kvitnes opplevelsen anbefaler vi også at dere overnatter og får med dere frokosten vår.

På dagtid holder vi kafeen åpen 7dager i uka også i juli. (frem til søndag 9.august)

Det er naturen som
bestemmer menyen,
og naturen er
kompromissløs.

— Kjøkkensjef Halvar

Ønsker du også å overnatte får du smaksmeny, frokost og overnatting for to personer til 6000 kr.

Middag og eventuell overnatting må forhåndsbestilles.

Det gjør du ved å følge denne linken: https://kvitnesgaard.dinesuperb.com/

Du kan også booke ved å sende oss en mail på booking@kvitnes.com

KAFE PÅ DAGTID HVER ENESTE DAG I HELE SOMMER
Fra 12:00 - 17:00, fra 15.juni og til søndag 9.august har vi en aldri så liten kafe, her kan du stikke innom for å få deg en vaffel, litt skuffkake, kaffe, saft og i tillegg hilse på dyrene. 

JUNI
I juni holder vi litt sporadisk åpnet i ukedagene. Vi har åpent når vi allerede har fått inn bookinger, dette var ikke helt meninga, men vi har innsett at vi har såpass mye å gjøre at vi trenger noen dager til å hente oss inn på. Vi har også fått såpass mange lukkede selskaper at mange av dagene hadde uansett utgått. Om du ønsker å spise hos oss søndag, mandag eller tirsdag i juni, ta kontakt så kan vi se hva vi får til

Ta kontakt på 46908005 eller på booking@kvitnes.com

Kaffeen på dagtid er åpen. 7dager i uken fra 15.juni. fra klokken 12:00-17:00.

AUGUST

Er det en ting 2020 så langt har lært oss er det at det å legge planer er vanskelig. Så langt har vi bestemt oss for at vi har åpent for smaksmeny onsdag, torsdag fredag og lørdag den første uken. Og fredag og lørdag resten av august. Om vi åpner for et litt mindre "lavterskel" tilbud eller flere dager for smaksmeny i august har vi enda ikke tatt helt stilling til.

Har du en konkret forespørsel om bord i August, send oss en mail på booking@kvitnes.com